Skrev fel..

Menade hotellrummet i Helsingborg, inte Helsingfors. Haha


Distriktslags SM

Just nu ligger jag på mitt hotellrum i Helsingfors. Imorse gick jag upp vid 04.30 och fixade mig lite och dubbelkollade packningen innan jag, Joel och Olivers pappa började åka. Sov dom första två timmarna sen var jag vaken för det mesta, så på 6 timmar var vi äntligen framme!

Killarna förlorade första matchen med 6-3 så det var synd men sen kollade vi 13.15 matchen och då vann dom med 6-2 vilket var skitkul! Åh blev så glad!

Nu ska jag sova. Imorgon väntar hotellfrulle!! Hur gott?!! :)


Bara ord

För det är ändå bara ord..


Mumsig lunch

Sitter och äter lunch, så gott!


Andra dagen

Nu står jag och väntar på bussen. Idag börjar vi 08.00. Sen smart som jag är så skrev jag "Prata med Peter" på min hand igår med bläck för att inte glömma bort att göra det idag. Problemet var bara det att när jag väl skulle gå till bussen såg jag att det hade kladdats av på kinden. Haha snyggt att ha det skrivet på kinden liksom. Haha så det blev att hetsa och försöka gnugga bort det. = röd kind. Bra start på dagen!


<3


Första praktikdagen

Har precis vaknat, men har haft en jobbig natt då jag vaknat flera gånger. Det blir alltid så när min hjärna vet att det är någonting jag inte får vara försenad till. Hade så gärna velat vakna upp i Olivers famn för att sedan somna om som jag fått göra hela lovveckan menmen..

Idag är alltså första praktikdagen på Willys. Det ska bli kul att få nya erfarenheter med tanke på att jag inte alls vet hur det går till i en matbutik.

Ska möta upp Jennie vid Rotebrostation vid kvart i nio så nu måste jag skynda mig!


Café 60

Igår satt jag, Jennie och Becca på café 60 i stan och mös. Åt cheesecake med varm oboy med grädde, så himla gott!!

Blev även några härliga skrattanfall. Haha sjuka människor det finns!

Idag blev det jobb 11-16.15. Wiho! Och nu är jag påväg till Nacka igen. Ikväll blir det 90-talsfest!


Oupsi

Inlägget nedan skulle egentligen publicerats igår men men!

Ligger i olivers säng just nu och ska snart äta frukost. Sen blir det en sväng ut i solen och även ta ut pengar 😃 igår var vi på bio vid Sergel. Vi såg små citroner gula och det var en bra film faktiskt! Blandning av sorg, glädje, romantik och komedi så den var värd att se! Sen använde vi våra mecenatkort så bion gick för halva priset, wiho.


Bästa vädret!

Står och väntar på Nathis just nu i stan. Fyfan vilket mysigt och skönt väder! Bästa!


Mys hos Petta

Igår blev det middag och mys framför Heléns underverk hos Petra. Så gosigt! Nu ska jag börja fixa mig för att senare idag åka iväg och ta en fika med Nathalie.


Music on, world off


Imorgon hihi!!!

Imorgon ska jag ta ett till hål!!! Där jag pekar, haha! Iiiiih, tagg!!


Det jag köpte

Från Inn och Finn och mascaran från Cubus.


Mysdag

Jag och Oliver är nu påväg hem till honom efter att ha hängt i stan i några timmar. Fick med mig en mascara och ögonfransböjare som planerat. Jag bjöd även på sushi (älska rikskuponger) innan vi drog oss mot Slussen.

Ikväll blir det att följa med på innebandymatch!


Shoooooopping

Hej! Det blev aldrig någon bio igår, det gick inga bra filmer och båda kände för en hemmakväll så det var så det blev :)

Idag blir det däremot shopping! Ska köpa en ny mascara, ögonfransböjare och kolla på en trenchcoat inne på MQ.


Hej


Euphoria

Sjukt härligt väder! Har varit så avis på alla som kom till konditorit och satt ute i solen och fikade, ville ju också :)

Nu är jag på tåget tillbaka till Nacka, haha. Ikväll skulle oliver förmodligen bjuda mig på bio! Vet däremot inte vilka som går, men det löser sig :)


Mot jobbet!

Åh vad jag bara ville ligga kvar i sängen när jag vaknade.. Gick upp vid 08.00 och fixade mig och åt med Olivers mamma och lillebror.

Nu sitter jag på bussen mot Slussen och trots att klockan inte är så mycket så är jag så glad för att solen skiner!

I denna skrivande stund börjar någon käka ägg på bussen och det kan vara bland det vidrigaste jag vet.. Fyfan spyr snart.


RSS 2.0